Seurat  |  Lapsi- ja nuorisotyö  |  Perhe- ja diakoniatyö  |  Leirit  |  Tiedotus ja julkaisu  |  Varainhankinta  |  Radio ja internet

Seurat

Rauhanyhdistyksen toiminnan ydintä ovat seura- ja hartaustilaisuudet. Seuroja järjestetään pääsääntöisesti Kajaanin Rauhanyhdistyksen toimitalolla keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Lue lisää »

Lapsi- ja nuorisotyö

Kotien kasvatustyötä tuetaan järjestämällä päiväkerhoja, pyhäkouluja ja raamattuluokkia. Päiväkerhot ovat keskiviikkoisin toimitalolla, pyhäkoulut ja raamattuluokat pääsääntöisesti viikonloppuisin kodeissa. Lue lisää »

Perhe- ja diakoniatyö

Diakoniatyössä keskeistä on auttaa ja tukea lähimmäisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi järjestetään tilaisuuksia erikseen naisille, miehille, aviopuolisoille ja iäkkäämmille.
Lue lisää »

Leiritoiminta

Kajaanin Rauhanyhdistys kuuluu Kallion leirikeskuksen tukialueeseen. Yhdistys tiedottaa leireistä ja huolehtii osaltaan leiriläisten ja leirihenkilökunnan hankinnasta.
Lue lisää »

Julkaisutoiminta

Yhdistys julkaisee mm. tiedotuslehteä, joka on saatavissa yhdistyksen toimitalon julkaisumyynnistä. Lisäksi toimitalolla myydään seura-aikoina SRK:n julkaisuja kuten kirjallisuutta, lehtiä ja äänitteitä. Lue lisää »

Varainhankinta

Varainhankinnan tehtävä on kerätä varoja yhdistyksen toimintaan ja toimitalon ylläpitoa varten. Varoja kertyy mm. seuraravintolasta, kioskista, julkaisumyynnistä ja myyjäisistä. Lue lisää »

Radio ja internet

Sunnuntain seuroja on mahdollista kuunnella omasta nettilähetyksestä tai Radio Deistä, riippuen siitä pidetäänkö seurat ry:n toimitalolla vai Kajaanin kirkossa. SRK:n nettisivuilla pääset lisäksi kuuntelemaan myös useilla eri paikkakunnilla pidettäviä netissä kuuluvia seuroja ja saat tietoa muista radioseuroista. Lue lisää »

   

Kajaanin Rauhanyhdistys ry    Katiskatie 2, 87700 KAJAANI